Activiteiten

Huiskamer

Kom langs voor wat te drinken, wat lekkers en een gesprek met anderen in onze huiskamer. Ook helpen we je met eventuele vragen en ben je ook hartelijk welkom als je een spelletje wilt doen.

Je kunt zo binnenlopen. Specifiek een gesprek met onze voorganger aanvragen? Schrijf een mail met je naam, telefoonnummer naar: openkerk@kvdnhaarlem.nl, Leuk dat je komt!

Repair Café

Ken je dat? Je bent verknocht aan een bepaald item, maar het gaat stuk! Balen. Vaak gooien we het dan weg. Maar stel dat het te repareren is? Wij – Rob, Huib en John – staan voor je klaar in het Repair Café.

Een Repair Café dat draait om (samen)spullen te repareren. Elektrische apparaten (zoals een föhn of broodrooster), fietsen, meubels, speelgoed etc. Maak voor dat je komt een afspraak via openkerk@kvdnhaarlem.nl. Het is handig om het kapotte item mee te nemen, maar gewoon advies vragen kan ook. Samen zullen we ernaar kijken, ontdekken wat er precies stuk is, inschatten of repareren mogelijk is en hierin adviseren. Als het te repareren valt kunnen we het samen doen, om er ook nog van te leren. Het repareren doen we helemaal gratis. Als er onderdelen besteld moeten worden, moet men daar wel voor betalen. Naast het repareren gaat het ons natuurlijk ook om de gezelligheid. Gewoon een babbeltje maken en samen lekker bezig zijn.

Puzzelbank

Haal, breng of leg een puzzel bij de puzzelbank. Deze is geopend op Maandag ochtend van 10:00 tot 12:00 en dinsdag van 10:00 tot 16:00. Het lenen is geheel kosteloos.

Over Open Kerk

Open Kerk is een initiatief van Kerk van de Nazarener Haarlem. We willen een kerk van nu, toegankelijk en levensveranderend zijn! Met Open Kerk zetten we de kerk letterlijk meer open en bieden we activiteiten aan waarin we de liefde van God laten zien. We zijn bijvoorbeeld op de dinsdag gewoon open voor een praatje, koffie, gebed of wat dan ook. Daarnaast bieden we activiteiten of faciliteiten die leuk zijn voor iedereen, zoals: spelletjesavonden, diverse sporten zoals wandelen, racefietsen, maar ook creatief bezig zijn en meer. We hebben een prachtig, vernieuwd gebouw op een fijne locatie wat zich leent voor een diversiteit aan activiteiten.