Kerkactiviteiten

Samenkomsten

Elke zondag komen we bij elkaar voor de kerkdienst. Deze zijn via livestream te volgen.

Gebedsmomenten

Gebed is de kurk waarop de gemeente drijft. Wij willen een gemeente zijn die dichtbij de Vader leeft en ook veel met hem spreekt door gebed. En dat doen we op verschillende momenten.

Lezen hoe wij gebed invullen?

Small Groups

Buiten de zondagse samenkomsten komen we in Small Groups ook door de week bij elkaar. Meestal 1x in de 14 dagen in groepjes van 3-12 personen. We verdiepen ons dan in het christelijk leven, bespreken aan de hand van de Bijbel allerlei levensvragen, maar er is ook tijd en aandacht voor ons persoonlijke wel en wee.

Kindernevendienst

Tieneravonden (NJI)

De NJI ( Nazarene Youth International) richt zich op tieners vanaf 11 jaar en biedt naast het verdiepen in het christelijk geloof en de Bijbel ook gelegenheid voor ontmoeting en ontspanning. We hebben in de kerk een eigen ruimte, met een voetbaltafel en andere spelletjes waar we flink gebruik van maken. Daarnaast trekken we er ook vaak op uit, zijn we aanwezig bij concerten, diaconale projecten en interkerkelijke activiteiten.De avonden zijn ook wel eens bij iemand thuis. Kijk in de agenda voor meer info of stel je vraag op: info@kvdnhaarlem.nl

Seniorenochtend

Elke 2e donderdag van de maand van 10:30 tot 14:00

Onze senioren ochtenden zijn bedoeld voor iedereen van 55 jaar of ouder. 
We zingen samen christelijke liederen, luisteren naar een meditatie en we sluiten af met een gezamenlijke lunch.

De ochtenden worden geleid door onze seniorenpastor: Ds. Ruud Blom.
Kijk voor actuele informatie in de agenda of stel je vraag op: info@kvdnhaarlem.nl

Tuin Groep

Tuingroep. Maandag van 09:30- 12:00.

Tijdens deze gezellige tuingroep zorgen we voor het groen rondom de kerk. Elke week is er weer ander seizoenswerk. Dit is niet het enige wat we doen. We drinken ook koffie met elkaar en we bespreken we hoe het met ieder van ons gaat en praten we na over de preek van de zondagse kerkdienst.

Van harte welkom!

Marriage Course

De Marriage Course helpt stellen om tijd voor elkaar te maken en is niet zoals andere cursussen, het is echt een avond uit voor jullie samen. De cursus doe je tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s doe je altijd met z’n tweeën. We beginnen iedere avond met een driegangendiner die je als stel aan een eigen tafel krijgt opgediend.

Landelijke activiteiten

Wij zijn onderdeel van een landelijke kerk. De Kerk van de Nazarener organiseert veel verschillende onderdelen, Kinderkampen, zomerkampen. Maar ook zendingsacties, leer meer en laat je inspireren.

Alpha

Denk jij dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde? Wil je meer weten over het christelijk geloof? Houd je van een goed gesprek? Dan is de Alpha cursus wellicht iets voor jou!