Kerkactiviteiten

Samenkomsten

Elke zondag komen we bij elkaar voor de kerkdienst. Deze zijn via livestream te volgen.

Gebedsmomenten

Gebed is de kurk waarop de gemeente drijft. Wij willen een gemeente zijn die dichtbij de Vader leeft en ook veel met hem spreekt door gebed. En dat doen we op verschillende momenten.

Lezen hoe wij gebed invullen?

Small Groups

Buiten de zondagse samenkomsten komen we in Small Groups ook door de week bij elkaar. Meestal 1x in de 14 dagen in groepjes van 3-12 personen. We verdiepen ons dan in het christelijk leven, bespreken aan de hand van de Bijbel allerlei levensvragen, maar er is ook tijd en aandacht voor ons persoonlijke wel en wee.

Kindernevendienst

Tieneravonden (NJI)

Onze tieners van 12 tot 18 jaar zijn aangesloten bij de NJI in Zaanstad. Hier komen ze op vrijdagavond samen voor aanbidding, ontspanning, bijbelstudie en gesprekken over onderwerpen die hen bezig houden. Daarnaast worden er verschillende DNJI (districts) activiteiten georganiseerd zoals het zomerkamp. 

Ga je naar de middelbare? Dan mag je meedoen! Kom jij ook?

Voor meer info: info@kvdnhaarlem.nl

Senioren ochtend

Om de twee weken komen in onze kerk senioren bij elkaar om samen te zingen met een korte overdenking van onze seniorenpastor. Op deze ochtenden spreken de ouderen over allerlei thema’s waar zij zich mee bezighouden. Het is open voor iedereen van de leeftijd 65+ maar ook daaronder.

Alpha

Denk jij dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde? Wil je meer weten over het christelijk geloof? Houd je van een goed gesprek? Dan is de Alpha cursus wellicht iets voor jou!

Marriage Course

De Marriage Course helpt stellen om tijd voor elkaar te maken en is niet zoals andere cursussen, het is echt een avond uit voor jullie samen. De cursus doe je tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s doe je altijd met z’n tweeën. We beginnen iedere avond met een driegangendiner die je als stel aan een eigen tafel krijgt opgediend.

Landelijke activiteiten

Wij zijn onderdeel van een landelijke kerk. De Kerk van de Nazarener organiseert veel verschillende onderdelen, Kinderkampen, zomerkampen. Maar ook zendingsacties, leer meer en laat je inspireren.