Landelijke Activiteiten

Kinderkamp

Kinderkamp is een kamp voor kinderen vanaf groep vier tot groep acht. Een weekend lang, tijdens Pinksteren. Het kamp wordt georganiseerd vanuit de Kerk van de Nazarener, maar iedereen is welkom! Tijdens het weekend gaan wij met elkaar God ontmoeten, lekker eten en supertoffe spellen spelen. 

Elke dag is er een dienst waar we met liederen, theater en overdenking meer leren over God. 

Kinderkamp zou nóg leuker zijn… als jij er bij bent!

Lees meer hier praktische informatie over het kinderkamp

DNJI_logo

Zomerkamp (DNJI)

Het DNJI Zomerkamp wordt elk jaar georganiseerd. Een week lang gaan we met tieners uit heel Nederland op pad om God, elkaar en de leiding te ontmoeten. Er is een team dat spellen organiseert, een team voor de diensten, een team voor entertainment. Het is elk jaar weer fantastisch om deze tijd met elkaar door te brengen. 

 Kom je ook? Kijk op de  DNJI pagina!

Nazarene Compassionate Ministries (NCM)

De NCM biedt financiële hulp bij (natuur)rampen, zoals aardbevingen, overstromingen en hongersnoden. Ook wordt er hulp gegeven om structurele verbeteringen tot stand te brengen in de leefomstandigheden van mensen die bijvoorbeeld getroffen zijn door zo’n ramp.  

Meer weten over de NCM bekijk de website.

Kinderadoptieplan

Het Kinderadoptieplan is een financieel hulpprogramma dat wereldwijd kansarme kinderen sponsort met voedsel en onderwijs. 
Meer informatie op www.kinderadoptieplan.nl

Zendingsdienst

Als gemeente organiseren we één keer per jaar een zendingsdienst, waarin diverse aspecten van de zending onder de aandacht worden gebracht. In voorgaande jaren hebben we bijvoorbeeld aandacht besteed aan de vervolgde kerk, zending via moderne media en de Michacampagne. Ook komen er regelmatig werkers uit het veld bij ons spreken.

U kunt ook bijdragen aan het (inter)nationale outreachwerk; door gebed, een gift of door misschien zélf het zendingsveld in te gaan.

Giften kunt u overmaken op rekeningnummer van de Kerk van de Nazarener Haarlem o.v.v. NMI en het doel:

  • NL38INGB0000793087 (ING) 
  • of NL46RABO0306984245 (Rabobank)

U kunt ook mailen naar outreach@kvdnhaarlem.nl

Wilt u meer informatie ontvangen wat de kerk allemaal doet?

U kunt u voor verschillende nieuwsbrieven aanmelden!

Wilt u gebedspunten voor internationale zending ontvangen? Stuur dan een bericht naar: pml@nazarenemissions.org