Daniel Koper neemt het plakkaat over van Apha Nederland waarop staat dat Kerk van de Nazarener Haarlem de meest gastvrije kerk van nederland is.

We zijn gekozen tot meest gastvrije gemeente van Nederland! 

Maandagavond 14 november heeft  Alpha Nederland ons uitgeroepen tot de meest gastvrije gemeente van Nederland!

Hoe is het zover gekomen?
Begin dit jaar hebben we ons als gemeente ingeschreven om mee te doen met het ‘mistery guest project’ van Alpha Nederland. In totaal hebben 75 kerken met dit project meegedaan. De 75 kerken zijn in de maanden september en oktober bezocht door een gast die ons heeft beoordeeld op onze gastvrijheid. Deze mystery guest heeft geen christelijke achtergrond of is al jaren niet in de kerk geweest.

De hoogste score.
Onze gemeente heeft van alle 75 kerken de hoogste score gekregen. De gast voelde zich zeer hartelijke welkom geheten, werd door vele mensen hartelijke begroet en voelde zich ook welkom na de dienst! Ook onze website en dienst werden positief gewaardeerd.

Wij zijn uiteraard ontzettend dankbaar voor deze uitslag! We voelen ons al geruime tijd geleid in het hele proces van de afgelopen jaren, waarin gastvrijheid en een verwelkomende kerk zijn iets van onze hele gemeente is geworden! En we voelen ons bemoedigd om hiermee door te gaan! Mensen met liefde blijven ontvangen in de gemeente. 

Op zondag 27 november hebben we tijdens de dienst dit mooie moment met elkaar gevierd!

Daniel Koper neemt het plakkaat over van Apha Nederland waarop staat dat Kerk van de Nazarener Haarlem de meest gastvrije kerk van nederland is.
Ds Daniel ontvangt hier, namens onze gemeente, het plakkaat
‘ de meest gastvrije kerk 2022’, uit handen van team Alpha Nederland

Vergelijkbare Posts