|

Help de Kerk van de Nazarener in Libanon

Het was 4 augustus 2021 precies een jaar geleden dat we werden opgeschrikt door een enorme explosie in de haven van Beiroet in Libanon, Meer dan 217 mensen werden gedood en 7.000 anderen raakten gewond. De explosie zorgde ook voor 300.000 ontheemden en vernietigde en beschadigde gebouwen in een straal van 20 km. Dit is in Libanon niet het enige probleem. Door een aanhoudende economische crisis heeft geld nauwelijks meer waarde. Daarnaast worden anderhalf miljoen vluchtelingen in Libanon opgevangen. Al met al balanceert dit land op de rand van de afgrond en is de nood hoog.

Nazarene Compassionate Ministries is samen met de lokale Kerk van de Nazarener en de Nazarener school in Beiroet actief. NCM heeft een actie op touw gezet om onze aandacht te vragen voor de situatie in dit land een jaar na dato van de ramp. 

Alleen aandacht en bewustzijn is niet genoeg om mensen in hun dagelijkse behoeften te voorzien. Mensen hebben behoefte aan ons gebed, bemoediging en giften. Daarom roepen we jullie op om ruimhartig te geven aan het werk van NCM door de kerk in Libanon, om mensen weer hoop en toekomst te geven!

Giften kunnen worden overgemaakt via Givt (Collecte 2) of via overschrijving. Vermeld hierbij waarvoor de gift is.

Vergelijkbare Posts