|

Blije gezichten bij Repair Café

Afgelopen zaterdag was het repair café open waar de bezoekers hun defecte apparaten konden laten onderzoeken en eventueel repareren. Jorim bracht zijn fiets mee die John vakkundig heeft gemaakt. “Mijn kettingblad van de racefiets was verbogen. John heeft mijn nieuwe kettingblad er vakkundig opgezet, en nu kan ik weer de weg op! Als je iets met je fiets hebt wat je niet zelf kunt oplossen dan zou ik even langs het Repair Café gaan, John kan zeker helpen!” zegt Jorim.

Ook kwam de familie Urbanus langs bij het Repair Café met een kapotte ‘homecooker’: “Deze ‘homecooker’ (een soort elektrische kookunit/pan) stond al een tijdje in de kast. Hij was zo fijn dat we het nog niet over ons hart konden krijgen om hem van de hand te doen en namen ons voor hem een keer mee te nemen naar een Repair Café. John en Rob hebben de pan kunnen maken! Sindsdien staat hij weer wekelijks eten te bereiden! Dus mocht je twijfelen om er heen te gaan… Vooral doen 😉

In ieder geval blije gezichten bij het Repair Café dankzij het werk van Rob en John.

Vergelijkbare Posts