Eerste Dienst in de nieuwe zaal

Die laatste weken…..Pfff  maar dan :…

De eerste dienst in onze nieuwe kerkzaal

Het was een drukte van belang, soms denk je dat we een verkeersregelaar nodig hebben om alles in goede banen te leiden. Terwijl de professionals nog de laatste hand leggen aan hun werk vegen wij de krullen onder hun voeten alweer weg en wordt er druk gesleept met meubilair om alles in te richten. En ja, die verkeersregelaars waren er wel degelijk, maar dan in de vorm van planners die de vrijwilligers verdeelde over de diverse ploegen en die zorgde dat het materiaal te vinden was. Zoals u nu wel heeft gemerkt worden er geen namen genoemd in deze blog maar als u langs komt dan zullen wij u graag vertellen wie de harde werkers allemaal waren. De vrijwilligers die met elkaar nu 2350 uur gewerkt hebben aan dit resultaat.

De project-manager gaat nu even op een kort verlof, terwijl er nog wat minder zichtbaar werk wordt verricht. We maken ons nu klaar voor de grote opening.

Eerste ddienst in de nieuwe zaal

En met ruimte voor groei  ğŸ™‚

Geïnteresseerd om eens langs te komen?

Vergelijkbare Posts